in Uncategorized

Den svenska blogghistorien: boken

Jag träffade Jonas “Blind höna” Söderström häromdagen, för ett vindlande samtal om den gamla goda tiden, dvs den svenska bloggosfärens barndom. Jag har glömt och/eller förträngt det mesta, men vi diskuterade bland annat när den första svenska bloggmiddagen ägde rum, och jag hävdade med halv bestämdhet att det var på en sushi-sylta på Fleminggatan (minns inte ens året), och att Jonas själv var med. Var du där?

Jag ser fram emot att läsa Jonas bok om den svenska blogghistorien som förhoppningsvis kommer ut till sommaren. På blogghistorien.se skriver Jonas om arbetet med boken, och där hittar du bl.a. “Blogghistoriska samlarbilder“, med moi som numero uno. Samlarobjekt!

 1. Jag var där! Och jag ska träffa Jonas om några veckor 🙂

 2. Du kanske har rätt om Fleminggatan. Jag tänkte uppenbarligen på Bloggmiddag 2, 17 sep 2003.
  Den hölls på RAW Sushi på Rörstrandsgatan 9.
  http://blindhöna.se/2003/09/beviset/

  Jag kommer ihåg träffen på stället på Fleminggatan också, men hade nog kastat om ordningen i minnet. Tror att Linnea Anglemark var där; kanske Johan A oxå? Och Bengt O Karlsson?

  • Fint att vi kan reda ut detta :-). Håller med, tror den på RAW var den andra. Bengt O var definitivt med på Fleminggatan, kanske Steffanie också.

   • Ja allt kommer tillbaka med klarhet – jag tänkte också på den på RAW – och jag tror att det inte var den första –  men det var den första jag var med på!

 3. Det känns som väldigt läge sedan. Det var roligt Ich väldigt befriande.

Comments are closed.