På Pinboard

| Kommentarer ()
Lustigt att jag skrev om Flickrs nedgång och fall, när det visade sig att det var Delicious som, förmodligen, först får bita i gräset. Sorgligt så klart - att spara bokmärken finns det ju en massa sätt att göra, men det är jobbigt att bygga upp nätverket igen. Det är en trevlig, och ofta väldigt upplysande, rutin att kolla in nätverket då och då. Delandet är faktiskt en stor del av det, som Michael Sippey skriver:

Delicious wasn't about personal utility, it was about public performance.

Anyways, jag registrerade mig hos Pinboard i mars, efter att ha läst om det hos Maciej Ceglowski, som utvecklar tjänsten. Då var det förhållandevis billigt, men eftersom sign up-priset baseras på antalet användare (* $0.001), så ligger det just nu på $7.94.

Som tjänst är det bättre än Delicious (framför allt funktionen att arkivera snapshots av sidor (extrakostnad)), men utan nätverket minskar värdet: är du på Pinboard? Haka upp

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates