Brandad Url

| Kommentarer ()
daringfireball.jpgJag vet, det här är fånigt: men jag gillar verkligen John Grubers egen länkförkortare på adressen http://✪df.ws, hur han brandar URL:en med vad jag gissar är ett Unicode-tecken för den där stjärnan, i domännamnet. Kan jag fixa en sån? Vill liksom att mina länkar ska ha en känsla av mymarkup:ighet precis som hans är Daring Fireballeska, som i twitterflödet ovan. Jag vet liksom att det är en bra länk för att den har en stjärna i sig. Fattar du? Skulle vilja ha det här japanska tecknet i mitt domännamn:

katakana.jpg

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates