Det osynliga biblioteket

| Kommentarer ()
il_book_24.jpg
Ännu mer fiktiva objekt! The Invisible Library samlar på fiktiva böcker som nämns i faktiska böcker. De har nu fått tillfälligt liv på galleriet Tenderpixel i London, där konstnärer från INK Illustration gett dom fiktiva omslag och några författare skrivet inledningar och avslutningar. Besökare på galleriet kan låna böckerna och fylla i resten av historien.

(Ovan: omslaget till Benno von Archimbaldis The Berlin Underworld, som omnämns i Roberto Bolaños 2666).

[via: Crooked Timber, också i The Guardian]

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates