3 x radio

| Kommentarer ()
Förkovra dig:

  • Musikmagasinet Känsla, 11/8 (ingen poddradio) - "I det sista avsnittet av "Med känsla för musik" ställer vi oss frågan "varför musik?". Genom historien har musiken haft stor rituell och historiebevarande betydelse. I dag, på andra sidan revolutionerande uppfinningar som notering, inspelningsmedier och bärbara musikspelare, är musiklyssnandet för de flesta en vardaglig aktivitet på ett annat sätt."

  • Medierna, 9/8 (poddradio) - "I bloggvärlden har det under senaste tiden flitigt debatterats om relationen mellan forskare och journalister. Journalister är sura för att forskare inte ställer upp och forskare känner sig illa behandlade av media, verkar vara den gängse uppfattningen." Uppföljning hos Anders Mildner och Malin Sandström.

  • Vetandets värld, 11/8 (poddradio) - "Det var inte mer än ett drygt decennium sedan forskare upptäckte att vi har ett system av nervceller som fungerar som speglar - spegelneuron."

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates