BREAKING! Regeringen lanserar iPhone-app

| Kommentarer ()
maudiphone.jpgI samband med lanseringen av iPhone i Sverige meddelar den svenska regeringen att man lanserar en iPhone-app för vad man kallar "makt-filmisar". Användare av appen kommer varje månad att förses med en idolbild på var och en av regeringens medlemmar.

"Det här är inte ett wallpaper bara för iPhone, utan vi utnyttjar iPhones hela applikationsmiljö genom att, när du väl installerat appen, totalt blockera telefonen så att den bara visar månadens statsråd på skärmen och inte fungerar för nånting annat", meddelar regeringens presstalesman Pierre Leijonsnorre.

"Det blir som en total-immersiv upplevelse av makt", meddelar han vidare.

På frågan om det inte är lite dyrt att köpa en iPhone för att bara visa bilder på regeringen säger han: "Älskar man regeringen så gör man!"

Först i raden av iPhone-filmisar är "Sveriges enda världspolitiker", Maud Olofsson. Nästa statsråd på tur är handelsminister  Ewa Björling.

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates