Oei, oei, oei

| Kommentarer ()
oei.jpg
Ett nytt nummer av tidskriften OEI har "Redaktionell Estetik" som tema. Jag antar att man tänker när man sitter där på redaktionen, "varför inte göra ett nummer om hur det är på redaktionen?". "Sen kan vi alltid säga att vi ägnar oss åt 'framtidsarkeologi' genom att 'formulera ett nytt teoretiskt fält' om 'redaktionen som arbetsplats, omkopplingscentral och förhandlingsplats'. På så sätt kommer ingen fatta att vi egentligen inte kom på nåt bättre ämne!".

Tidskrift.nu (där bilden kommer ifrån) skriver:

Numret ska enligt redaktörerna läsas genom "dubbel optik", vilket enligt redaktionen innebär att man "dels betraktar olika redaktionella aktiviteter ur en estetisk synvinkel, och dels utsätter konstnärliga och litterära praktiker för redaktionell bearbetning och reflexion. [...] Sammantaget tecknar OEI (R)Ed. est. konturerna av ett 'utvidgat', multidisciplinärt, redaktionellt-estetiskt produktionsfält.
Ja, det står så.

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates