Eldörnen har landat

| Kommentarer ()
mt_fireeagle.jpgNär jag såg att Benjamin Trott slängt ihop en Movable Type-plugin för att integrera geolokalisering med hjälp av Yahoos nyligen lanserade Fire Eagle-tjänst, så var jag ju bara tvungen att testa det, så nu ser man var jag befinner mig någonstans i en av kolumnerna (eller rättare sagt, var jag befinner mig när jag bemödar uppdatera min Fire Eagle-status; förhoppningsvis kommer det enklare, och mobila, verktyg för att hantera detta snart).

Om det går som det ska med cron tab:en så ska det uppdateras var 30:e minut, och det vore ju bra om den klarade av å, ä och ö också, och att det gick bättre att söka upp svenska gator i Fire Eagle.

Vad är Fire Eagle?

Fire Eagle is a site that stores information about your location. With your permission, other services and devices can either update that information or access it. By helping applications respond to your location, Fire Eagle is designed to make the world around you more interesting! Use your location to power friend-finders, games, local information services, blog badges and stuff like that...


kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates