Yo

| Kommentarer ()
The Funnies.

 • Någon har översatt T.S. Eloliots "The Waste Land" till LOLcat:ska - "LOLcat Wasteland":

  april hates u, makes lilacs, u no can has.
  april in ur memoriez, making ur desire.
  spring rain in ur dull rootzes.

  earth in ur winter, covered in snow
  can has potato. PO-TA-TO.
  INVISIBLE SUMMER! RAININGZES!
  im in ur hofgarden, drinking ur coffeez.
 • En väldigt rolig recension av Wii-spelet Zack & Wiki, som inte alls lever upp till förväntningarna som namnet bygger upp:

  I'll say it up front: ZackAndWiki: QuestForBarbarosTreasure is a disappointment when measured against the expected checklist of wiki features. Most seriously, it has no text editing at all, either WYSIWYG or markup. Instead the "pages" take the unusual form of 2 1/2-D environments, like jungles or ice palaces, that you "edit" by pointing to and manipulating "items".
 • Jag antar att det här är lite småkul: "Facebook News Network".

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates