Mot San Diego

| Kommentarer ()
Det går rätt långsamt här på bloggen, inte så mycket för att jag har en massa annat att göra (jo, kanske), utan mest för att jag inte riktigt hittat formen här på .se-versionen. Måste nog fatta ett beslut om det här, var jag ska vara. Hinner liksom inte fixa till det som jag vill ha det.

Imorrn ska jag åka till San Diego med jobbet i alla fall, som kommer att bli suuuper, även om jag ska upp tidigt imorrn bitti och har en gigantic resa från london till los angeles framför mig, och att jag kommer hem supertidigt på måndag morgon.

Jag och kollega slash fellow blogger Åsa ska hälsa på världens största vetenskapliga förlag Elsevier för lite workshops med några andra bibliotekarier från resten av världen.

Har en diger inköpslista med mig, bestående av diverse skönhetsprodukter och iPods, men jag har en stor väska så allt borde nog få plats. Har vi tur får vi se Turbonegro på House of Blues i SD också.

Kategorier

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates