Do evil

| Kommentarer ()
Om du har sett American Gangster (Ridley Scotts försök att go Coppola med Denzel Washington och Russell Crowe (men framför allt med RZA, Common och T.I.) i den sanna historien om hur Frank Lucas dödade Harlem genom att smuggla in det renaste heroinet från Asien i kistorna för döda amerikanska soldater från Vietnam-kriget), kanske du är intresserad av att läsa samtalet mellan Frank Lucas och Nicky Barnes i New York Magazine. Hjärtlösa jävlar.

Läste förresten om italienska maffians inflytande häromdagen, i Svenska Dagbladet:

Maffian uppges exempelvis smaksätta rapsolja som vanligtvis används för att smörja maskiner, och sedan sälja den som olivolja. De producerar mozzarella från mjölkpulver som importerats från Colombia, brygger öl med förbjudna genmodifierade ingredienser samt säljer falska Parma-skinkor, enligt rapporten. ´Ndranghetan håvar in stora summor på illegalt fiske av den utrotningshotade blå tonfisken. Och i Neapel driver Camorran runt 2 500 illegala bagerier, enligt studien.
Man vill rada upp gudfarsorna och säga: "Är du här allt ni kunde komma på?! Kom igen, har ni ingen fantasi när det gäller att hitta på ondskefulla saker? Kattbarn, hundungar och andra småttingar ska ni ge er på!".

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates