SOS med AudioBoo

| Kommentarer ()
BBC World Service samlar på utrotningshotade ljud hos "Save Our Sounds". Alla kan bidra med inspelade ljudbilder från världen över.

(Man rekommenderar användningen av iPhone-appen AudioBoo, som gör inspelning, uppladdning och etikettering enkelt. Företaget bakom appen, Best Before, planerar att crowdsourca försäljningen av 20 % av företaget, i paket om 1 % för 10 000 pund, skriver The Guardian:

"It's a social product, so why not extend that idea to create a new funding model?" said chief executive Mark Rock. For a modest podcasting application, AudioBoo has built an impressive profile in a very short space of time - why does he think that is? "Because audio has been so ignored for so long, and we're doing something fresh and new with it.")

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates