Bloggar på universiteten: självklar tredje uppgift!

| Kommentarer ()
Anders Mildner skriver om bloggande bland akademiker (eller snarare, bristen på):

Men om lärosäterna tog den tredje uppgiften på allvar, borde de väl jubla över att de anställda försökte möta omvärlden i en tvåvägskommunikation? Och låta bloggandet bli en naturlig del i arbetstiden? Och snabbt se till så att man lade in bloggarna under sina egna sidor - och därmed kunde föra in den utåtriktade verksamheten under lärosätets tak?

Att den tredje uppgiften handlar om mer än att "hantera medier", kommer bli allt tydligare de kommande åren, i takt med att övriga samhället - inklusive medierna - mycket snabbt svänger om till en tvåvägskommunikation.

Jag vill sätta utropstecken där det finns frågetecken.


kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates