Nordkorea inifrån

| Kommentarer ()
Ryktet om den undermåliga kvaliteten på hamburgare i Nordkorea är kraftigt överdrivet. Skaparna av Noko Jeans bloggar (ifyllandet av formulär är inblandat) från detta mytomspunna och slutna land:

It was a blessing. It was like visiting someone's parent, who had once, maybe six years ago, seen a picture of a hamburger, and was now asked to re-create it. But where memory might have failed, competence reigned supreme. Since there is no import of burger bread, seasoning, etc, everything was made from scratch. No Heinz cheating or HP Sauce shortcuts. Only handcrafted bliss.
Grejja upp Noko Process i din RSS-mojäng för att följa äventyret. Tack Jacob för heads up!

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates