Mission complete

| Kommentarer ()
163.jpgDet kanske inte låter så speciellt, men mellan 4 maj och 4 juni har jag skrivit 163 inlägg. Två riktiga dippdagar som jag tog igen på annat håll. Visst, mycket har inte varit särskilt djupsinnigt, om ens något, men jag är ändå lite nöjd med det jag har åstadkommit. Andra får skriva de långa essäerna, jag bloggar. Jag har försökt att slå på interessanthet-algoritmen, men kanske inte alltid lyckats.

Jag tänkte tagga ner lite nu, låta din RSS-läsare vila lite, men inte sluta helt. Alldeles för kul.

kommentar(er)

Senaste kommentaren

www.flickr.com


Jag heter Erik Stattin och det här är min blogg. Jag skriver om digital kultur, ungefär. Du får gärna tipsa mig om saker. Kontakta mig på erik.stattin@gmail.com. Jag är mymarkupTwitter och Delicious.


Twitter Updates